Siirry sisältöön

Konsulttimme ovat pitkään toimineet johtavissa tehtävissä eri aloilla liike-elämässä.

TosiMuutos Oy:n ihmisillä on taito, kyky ja tahto tehdä merkittäviä muutoksia asiakasyrityksessä yhdessä sen johdon kanssa, jotta asiakkaan taloudellinen tulos kohenee merkittävästi konsultoinnin aikana ja kehittymisen selvä suunta on nähtävissä jo muutaman kuukauden jälkeen.

heikki-sjoblom

Heikki Sjöblom

Yritysten terveyttäjä ja kehittäjä
050 910 9190
heikki.sjoblom (@) tosimuutos.fi

Heikki on johtanut yrityksiä niiden vahvoissa kasvutilanteissa ja laman raatelemissa turnaround-yrityksissä.

Heikki on toiminut haasteellisissa teollisuuden liikkeenjohdon tehtävissä niin pk- kuin suuryrityksissä yli 20 vuotta, jotka ovat sisältäneet yritysjohtajan arkea myötä- ja vastatuulessa.

Heikki on johtanut yrityksiä niiden vahvoissa kasvutilanteissa ja laman raatelemissa turnaround-yrityksissä.

Konsultointiuraa Heikillä on takana yli 20 vuotta ja yli 800 yritystä. Ratkaisujeni toimivuus on testattu sadoissa konsultoinneissa. Pääosin asiakasyritykset ovat olleet huonokuntoisia, jotka ovat terveytysten jälkeen jatkaneet elämäänsä tuottaen omistajilleen osinkoa ja hyvinvointia.

Monissa liemissä keitettynä Heikki osaa nähdä positiiviset mahdollisuudet vaikeissakin tilanteissa ja tukea yrityksen johtoa ja sen koko henkilökuntaa uusiin menestystarinoihin. Hän on yhteistyökykyisenä usein rakentamassa asiakasyritystensä kanssa verkostoja ja ketjuja, jotka tuottavat osallistuville yrityksille monenlaista hyötyä.  

Tuottavuuden tehostaminen ja organisaatioiden potentiaalien parempi hyödyntäminen ovat Heikille kaikki mielenkiintoisia yritysten johtamisen kehittämisen alueita. 

Heikki on konsultoinut eri toimialoilla (mm. metalli, puu, rakennus, kemia, elintarvike, muovi, logistiikka) tuotannon, myynnin ja markkinoinnin alueilla.

Heikki toimii useissa hallituksissa tai hallituksen ulkopuolisena asiantuntijajäsenenä tukemassa yrityksien toimintaa.

Heikki on liikkeenjohdon konsultti (LJK) ja sertifioitu TMC-konsultti (yrityksen terveytys). Lisäksi hän on suorittanut HHJ-tutkinnon (hyväksytty hallituksen jäsen) sekä hallituksen puheenjohtajakurssin ja on Lean asiantuntija ja projektinjohtaja.

Vapaa-ajalla Heikki harrastaa lukemista, mökkeilyä, matkailua ja golfia.

jari-jerkku

Jari Jerkku

Teollisuuden asiantuntija
040 774 0059
jari.jerkku (@) tosimuutos.fi

Jarilla on pitkä kokemus tuotannon johtamisesta ja tuotannon kehittämisestä.

Jarin koulutustausta on Lappeenrannan teknillisen korkeakoulun valmistustekniikan Diplomi-insinööri. Työtehtävät ovat olleet tuotannollisissa yrityksissä pitkälle automatisoidusta joustavasta tuotannosta perinteiseen yksittäiskappaleiden projektivalmistukseen. Yritysten henkilöstö on vaihdellut 200 hengestä 10 hengen pk-sektorin toimijoihin. Itsensä kehittäminen pitää ammattitaidon yllä ja viimeisin kouluttautuminen tuloksena Jari on sertifioitu TMC-konsultti (yrityksen terveytys).

Jarilla on pitkä kokemus tuotannon johtamisesta ja tuotannon kehittämisestä metalli- ja rakennusalalta. Jarilla on tieto, ymmärrys ja kokemusta tehdä asioista mahdollista. Menestyksen tärkeimmistä asioista on ihmissuhteet, mitä enemmän tunnemme oikeita ihmisiä niin sitä enemmän pystymme verkostoutumisen avulla auttamaan yritysten kehittämisessä tuottavaksi.

Työtehtävissä tutuksi ovat tulleet myös laatu- ja CE-merkinnät. Useille asiakkaille tehtyjen CE-merkintöjen lähtökohtana on aina ollut ehdottoman tehokas, suoraviivainen, käyttökelpoinen ja kustannustehokas kokonaisuus.

Johtamisen toteuttamista Jari tekee myös vapaa-ajalla, hän toimii Salpausselän Moottorikerho ry:n puheenjohtajana. Talkooväen johtaminen on yrityksen henkilöstöjohtamiseen hiukan erilaista, mutta samat perusperiaatteet toimivat. Moottoriäänten tasapainoksi golfin perusteet  ovat tulleet harrastelistalle.

logo-aaa
Bisnode-riskiluokka
logo-talousapu
logo-tma
logo-tmc
yritystenkehittamispalvelut
puitetoimittaja

TosiMuutos Oy

Heikki Sjöblom

050 910 9190

heikki.sjoblom@tosimuutos.fi

Jari Jerkku

040 774 0059

jari.jerkku@tosimuutos.fi

Vieritä ylös