Siirry sisältöön

Yrityksen terveytyksellä nostamme asiakasyrityksen kannattavaksi ja turvaamme yrityksen jatkuvuuden.

HUONOKUNTOISEN YRITYKSEN TERVEYTYS

Teemme yrityksen terveyttämisiä asiakasyrityksille, jotka ovat joutuneet vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen. Samoin autamme yrityksiä, joiden suorituskyky on laskenut, ja jotka tekevät hyvin vaatimatonta tulosta. Terveytys on kertaluontoinen hallittu toimenpideketju, jonka avulla nostamme asiakasyrityksen kannattavaksi ja turvaamme yrityksen jatkuvuuden. Terveyttäminen tuottaa sitä paremmin ja helpommin haluttuja tuloksia, mitä nopeammin ongelmiin puututaan.

TosiMuutos Oy on terveyttänyt yli 800 yritystä toimintansa aikana. Kun olemme tehneet samaa työtä pitkään, kertyy meille näkemystä ja kokemusta ja samalla toimintamme kehittyy edelleen, jonka asiakkaamme kokee yritysterveytyksissä ammattitaitona, tehokkuutena, ripeytenä ja etenkin yrityksensä nopeana kehittymisenä tuloksentekijäksi. Toimistamme johtuen yrityksen arvo nousee merkittävästi ja yrittäjän sekä henkilökunnan työhyvinvointi ja elämän laatu kohenee merkittävästi.

shutterstock_62978068
shutterstock_130392044

Yrityksen terveyttämisen kannalta on tärkeää, että yrityksen johto tunnistaa yrityksen ongelmat ja pääsemme aloittamaan korjaavat toimenpiteet mahdollisimman aikaisin. Tällöin sairastuneen yrityksen parantaminen on nopeampaa ja kivuttomampaa verrattuna siihen, että yritys on jo pitkään kärsinyt taloudellisista ja muistakin ongelmista. Otamme henkilöstön mukaan tehostamaan yrityksen toimintaa ja muutamme yhdessä yrityksen arkipäivän tekemistä markkinoinnista ja myynnistä tuotantoon ja taloushallintoon selkeyttämällä ihmisten työtä koetuilla ja nopeilla täsmätoimenpiteillä. Vapautamme pääomia varastosta ja poistamme yrityksen prosesseista hukkaa keskittymällä asiakkaan arvosaantoon ja tuottavuuden parantamiseen.

Hyvä terveytyssuunnitelmamme ja sen laadukas toteuttaminen mahdollistavat myös sen, että rahoittajat ovat valmiita antamaan tarvittaessa lisärahoitusta asiakasyrityksellemme kriisin tainnuttamiseen.

Yrittäjällä voi olla myös tavoitteena yrityksestä luopuminen. Kun terveytämme asiakkaamme yrityksen, teemme siitä myyntikelpoisen, ja yrityksen arvo on samalla kohonnut moninkertaiseksi.

logo-aaa
Bisnode-riskiluokka
logo-talousapu
logo-tma
logo-tmc
yritystenkehittamispalvelut
puitetoimittaja

TosiMuutos Oy

Heikki Sjöblom

050 910 9190

heikki.sjoblom@tosimuutos.fi

Jari Jerkku

040 774 0059

jari.jerkku@tosimuutos.fi

Vieritä ylös